Side 1 af 1

Filmmusik-arrangementer i Cinemateket

: fre 4. nov 2005 12:25
af Gizmo
Cinemateket i København har i november to filmmusik-relaterede arrangementer:

http://www.dfi.dk/sitemod/moduler/cinem ... id=50&id=8

FOKUS PÅ FILMMUSIK - TO SÆRARRANGEMENTER
1. Per Fly, Halfdan E og Thomas Vilhelm fortæller om musikken til Flys filmtrilogi om det klassedelte Danmark

Den 20. november kl. 14.00 inviterer Cinemateket til en musikalsk eftermiddag i selskab med instruktøren Per Fly, komponisten Halfdan E og forfatteren Thomas Vilhelm, der har valgt en række klip fra 'Bænken' og 'Arven' som oplæg til en diskussion om musikken i hele trilogien. Fly og Halfdan E fortæller om deres mangeårige samarbejde, hvorefter 'Drabet' vises for publikum. Arrangementet varer til omkring 16.30.

2. Fuzzy og Thomas Vilhelm fortæller om Bernard Herrmanns filmmusik

Den 27. november kl. 14.00 ledsager komponisten Fuzzy og forfatteren Thomas Vilhelm, der netop nu udgiver filmmusikbogen "Det visuelle øre", os på en rejse gennem Bernard Herrmanns filmmusik (Hitchcocks mangeårige filmkomponist). Der vil blive vist klip fra bl.a. 'Menneskejagt' (1959) og 'Psycho' (1960). Herefter introducerer Fuzzy og Vilhelm underlægningen til 'En kvinde skygges', før filmen vises. 'En kvinde skygges' må betegnes som et af de vigtigste scores i filmmusikkens historie. Arrangementet forventes afsluttet ca. kl. 17.00.

EN TJENESTE

: lør 5. nov 2005 10:51
af 224
okay - af dem der kommer er der så ikke en der gider spørger om der bliver udgivet en 75+ minutters cd med musik fra alle tre film i samfundsklasse trilogien - er besat af at få denne MAIN TITLE fra arven - det er virkelig noget er det bedste tema jeg har hørt - vil have den på cd - gider ik hører den over dvd'en