Koncert i Odense - MUSIC FROM THE GREAT HORROR FILMS

Annoncering af koncerter - gerne i god tid - og debat om koncertoplevelser.

Redaktør: Henrik

Besvar
odensesymfoni
Indlæg: 1
Tilmeldt: ons 21. sep 2011 15:24

Koncert i Odense - MUSIC FROM THE GREAT HORROR FILMS

Indlæg af odensesymfoni »

MUSIC FROM THE GREAT HORROR FILMS
Torsdag 22. september 2011 kl. 19.30
Fredag 23. september 2011 kl. 19.30
Carl Nielsen Salen - Odense Koncerthus

Dirigent: David Firman

Konferencier: Hans Otto Bisgaard
Billetpriser: 80-215 kr.

Pressemeddelelse fra Odense Symfoniorkester
MUSIK TIL GYSERFILM

Gode filmkomponister ved hvilke strenge, de skal spille på, for at få os til at føle os godt eller skidt tilpas. Det samme gør dirigent David Firman og Odense Symfoniorkester, når de giver koncert i Carl Nielsen Salen torsdag den 22. og fredag den 23. september 2011. På programmet er: Music from the Great Horror Films.
Udover mødet med et toptunet Odense Symfoniorkester, er koncerten en live oplevelse med den kendte dirigent David Firman, som regnes for en af de største og mest erfarne dirigenter indenfor den symfoniske/rytmiske musik.

”Det særlige ved David Firman er hans exceptionelle repertoirekendskab inden for de populære genrer, hans evne til at skrive flotte arrangementer for orkester af de kendte melodier, og endelig hans engagement på podiet, som virkelig kan få symfoniorkestret til at swinge i melodier fra både jazz, rock og musicals”, siger Finn Schumacker, musikchef i Odense Symfoniorkester.

David Firman’s internationale karriere startede som musicaldirigent med populære opsætninger i Londons West End distrikt: 'Jesus Christ Superstar', 'Evita', 'Singin’ in the Rain', 'Cats', 'Phantom of the Opera' m.fl. Siden var han både arrangør og dirigent på José Carreras bestseller CD-album 'Passion'. Inden for den lettere genre har han arbejdet med navne som: Tommy Kjörberg, Elaine Page, Jerry Hadley, Bobby McFerrin, Liza Minelli, Sissel Kyrkjebø, Tommy Steel, Sarah Brightman m.fl. Fra den danske scene kan nævnes Stig Rossen, Sanne Salomonsen, Bamse, Suanne Elmark, Kurt Ravn, Jette Torp, Søren Pilmark, Randi Laubek, Tamra Rosanes, Søren Sko, Trine Gadeberg, Caroline Henderson, Jesper Lundgaard og Brødrene Olsen. I næsten 2 årtier, siden 1992, har han været 1. gæstedirigent for DR RadioUnderholdningsOrkestret, og har desuden dirigeret musikken til en række danske film, f.eks. 'Olsen Banden' og 'De Grønne Slagtere'.

Aftenens konferiencier er Hans Otto Bisgaard, som er radiovært på DR og en af landets mest benyttede konferenciers. Han kan for tiden opleves som morgenvært på DR P4-programmet ’Morgenstund’ og kan også findes på DAB-kanalen P5. Ud over hans mangeårige virke på radio og TV vil det danske musikpublikum også genkende Hans Otto Bisgaard fra programmer med DR RadioUnderholdningsOrkestret og som konferencier ved slotskoncerter landet over.
Oplev denne gyser af en koncert opført af Odense Symfoniorkester der - med alle de forskellige instrumenter og klangfarver - kan udtrykke det hele og lynhurtigt skifte fra en stemning til en anden.

Billetsalg: odensesymfoni.dk, Billettelefon 63121314
lars_el
Indlæg: 41
Tilmeldt: lør 20. maj 2006 00:38
Favoritkomponist: Michael Giacchino
Favoritscore: Batman (1989)
Geografisk sted: Odense
Kontakt:

Re: Koncert i Odense - MUSIC FROM THE GREAT HORROR FILMS

Indlæg af lars_el »

En skam at man vælger at lægge den samme aften, som "Hollywood in Vienna" (hvor jeg skal med). Er stortset nabo til Odense Koncerthus, og det er jo ikke lige hver dag, at de spiller filmmusik, så gad rigtig godt have hørt det :(

Programmet ser faktisk spændende ud:

Goldsmith: Alien
Williams: Jurassic Park
Herrmann: Psycho
Webber: Phantom of the Opera
Williams: Jaws Suite
Elfman: Batman
Schiffrin: Mission impossible
Groth: Millennium Trilogi
Goldsmith: Basic Instinct
Williams: Schindler's List
Morricone: The, Good, The Bad, and The Ugly
Firman: Nykomponeret
Rodney-Bennett: Murder on the Orient-exp.
Williams: E.T. Flying Theme
Shore: Knife in the Dark

Selvom det hele måske ikke ligefrem er horror-film :)
Besvar