Side 1 af 1

Koncerter på dansk grund

: lør 15. jul 2006 22:47
af lars_el
Nogen der ved om der bliver afholdt nogle filmmusik-koncerter på dansk grund (eller måske i nærheden af DK)? Synes jo det ville være stort, hvis nogen f.eks. inviterede en John Williams, Howard Shore el. lign. til lille DK for et koncertarrangement (ok, lidt naiv har man vel lov til at være?). Men hvis man kan lokke Rolling Stones & Madonna til Horsens, så kan John Williams vel også lokkes til landet? :)

: tirs 18. jul 2006 19:45
af Henrik
Ja, man har lov til at drømme. Men det er desværre svært at skaffe sponsorer i lille Danmark, til noget så mærkeligt som filmmusik :shock: (advarsel: ironisk kommentar :wink:)

Jeg har været til 2 større arrangementer i Danmark. I 1997, hvor jeg mødte selveste Lalo Schifrin i Aalborg, hvor han også dirigerede andres musik, f.eks. John Williams. Og for ca. 5 år siden i Odense, hvor David Firman dirigerede blandede musik fra Hollywood.

Ellers har jeg måtte sponsere egen rejse til London eller Belgien, for at få en på opleveren, når de en sjælden gang gæster Europa.

Ja, lille Danmark er et U-land, hvad angår filmmusik. Herhjemme betyder ordet "Soundtrack" jo også: En cd, fyldt med skod sange eller "fede hits". Score er noget strandløver tager sig af, eller noget man gør, når man tager i byen 8)

Jeg har det lidt på samme anstrengt måde, vedr. udgivelser af dansk filmmusik, men det er en helt anden historie...

måske håb

: man 24. jul 2006 18:10
af 224
jeg er da heldigvis ved at lave nogle arrangementer af film temaer- blant andet a drop in the ocean fra james bond- og går min uddannelsesplan som den skal (konservatorium) så er jeg klar til at afholde film musik koncerter