Side 1 af 1

Billigt sted at købe soundtracks?!?

: ons 9. aug 2006 12:07
af Spielbergfreak
Hey

Jeg er ny her på forummet. Lige hurtigt lidt om mig. Min soundtrack-mani startede da jeg fandt en Jurassic Park EP (med to numre kun!) på et loppemarked, da jeg var 10 år.

Lige siden har jeg ikke været til at stoppe, og samlingen nærmer sig de 150, ja ikke mere, jeg samler også på DVD-film og trækker lidt mere, dem er jeg noget op på ca. 500 af slagsen.

Jeg har et spørgsmål:

Hvor køber I Jeres filmmusik? Jeg leder efter en billig butik eller netbutik.

billige soundtracks

: ons 9. aug 2006 21:36
af Thomas Vilhelm
Hej Spielbergfreak

Velkommen til vort forum! Jeg køber mine soundtracks gennem amazon.uk eller amazon.com. For det meste nøjes jeg med selve dvd´en og ejer kun ca. 30 filmmusik-cd´er til trods for at jeg har skrevet en bog om emnet. Hvis du skulle lyste at læse mere om filmmusik, er du velkommen til at klikke dig ind på min hj.side http://www.thomasvilhelm.dk og droppe mig en mail, hvis der skulle dukke spørgsmål op eller noget, du har lyst til at diskutere med mig. Jeg formoder, at du har nogle stykker med Williams i din samling!

Bedste hilsener

Thomas Vilhelm
PS: Byd endelig ind med en anmeldelse til Henriks anmelderbase hvis du skulle være uenig i vores bedømmelser.

hvilke numre

: fre 11. aug 2006 09:25
af 224
hvilke musik-stykker var der egentlg på den JP EP ?

MARK

Amazon.com

: fre 8. sep 2006 15:42
af lars_el
Jeg køber primært filmmusik via http://www.amazon.com. Tricket (for mit vedkommende) er IKKE at købe fra selve Amazon, men at købe gennem det der hedder Amazon Marketplace Sellers, som er en række selvstændige forhandlere der sælger gennem Amazon. Her kan du typisk finde cd'erne væsentligt billigere end Amazon sælger dem for. Du finder dem ved at klikke på "used and new" ud for produktet. Du betaler stadig gennem Amazon, men cd'en kommer direkte fra forhandleren. Har tit købt både brugte og nye cd'er ad den vej, og det er sjældent de ikke kan levere (og sker det, får du naturligvis dine penge igen).

Du skal dog være opmærksom på én ting: Danske toldregler! Hovedreglen er jo, at man skal betale dansk moms, told og fortoldningsgebyr, så det kan hurtigt blive en dyr omgang. Tjek Post Danmarks regler: http://www.postdanmark.dk/contentfull.d ... ml&lang=dk

MEN der er en minimumsgrænse på 10 Euro, så køber du cd'er der koster mindre end 10 €, så slipper du for told og moms. Bagatelgrænsen er så vidt jeg ved prisen for cd'en EXCL. porto, så koster cd'en f.eks. 10 €, så burde den gå rent igennem. Har ihvertfald købt noget der ligner 100 cd'er på den måde, og har ikke skulle betale dansk told/moms.

Så bare du ikke køber for mere end 10 € pr. forhandler, så burde pakkerne gå igennem uden problemer. Skal dog lige sige, at jeg også har købt cd'er der har været dyrere end bagatelgrænsen tillader, og de er også gået igennem. Så tror det er mere eller mindre tilfældigt, hvad der bliver snuppet i tolden, og hvad der ikke gør :)

NB! Ved godt jeg bruger Euro - du skal selvfølgelig selv omregne til dollars - find dagskursen her: http://www.valutakurser.dk

Re: Amazon.com

: man 18. sep 2006 20:42
af Christian Madsen
[quote="lars_el"]Danske toldregler! Hovedreglen er jo, at man skal betale dansk moms, told og fortoldningsgebyr, så det kan hurtigt blive en dyr omgang. [/quote]

Tax Free er ikke bare noget, vi elsker og savner fra Tysklandsfærgen, det kan stadig lade sig gøre. CDerne skal bare sendes som gaver og pakken må under ingen omstændigheder indeholde faktura/kvittering eller andet, der ser kommercielt ud. Langt de fleste eBay sælgere er indforstået hermed. Gaver må have en værdi af op til € 40 (300 kr) uden at de skal fortoldes. En brugt CD er jo sjældent mere værd end en 10er, så man kan komme langt her -:)

Gode specialforretninger, der har et enormt udvalg af soundtracks er:
http://www.footlight.com
http://www.screenarchives.com - den bedste amerikanske specialforretning. FREMRAGENDE service!!
http://www.arksquare.net (Japanske udgivelser-har også amerikanske og europæiske specialudgivelser).
og selvfølgelig eBay.com

Der findes også nogle europæiske specialforretninger:
http://www.tarantula-records.de
http://www.rosebudbandasonora.com
http://www.hurricanerecords.de - sjældne scores.


Held og lykke!!!
Mvh
Christian