JAMES BOND ULTIMATE EDITION DVD - MOONRAKER

Generel debat om DVD og Blu-ray.

Redaktør: Henrik

Besvar
224
Super User
Super User
Indlæg: 126
Tilmeldt: søn 13. jun 2004 15:45

JAMES BOND ULTIMATE EDITION DVD - MOONRAKER

Indlæg af 224 »

Ja den har jeg jo købt på dvd for 50 kroner (fordi det var engelsk indpakning)


hvad byder den så på?

ja første er der jo nogle ting fra den gamle speciel dvd som er med bestående af cast and crew kommentar, inside moonraker og the men behind mayhem dokumentar

derudover er der nyt speciel lavet til denne udgave: kommentar af roger moore, små ekstra film dokumentat-sekvenser og så er der jo et fotogalleri (hvor der er et billede af barry bl.a.) samt trailer. der er nogle enkelte storyborard sekvenser også.

og så er der jo det som er nyt i alle ultimate dvd - en menu på disc 2 der viser nogle klip fra filmen (inklusiv gunbarrel samt titelsang sekvensen med 2 valg muliheder - med eller uden credits (den uden credits kan så stå in som en slags musik video)

der er dasnke tekster på faktisk det meste af eskre materialet på disc 2


lyden er god med en god bund - og billedet er skarp.

og det bedste - DER ER INGEN AKTIVATE knap i starten af dvd'en - jeg havde dog lidt problemer med at starten den - dvd'en startede med en reklame for at alle bond film var restureret og så efter den var billedet mørk - ved ik om det har noget at gøre med min dvd afspiller.


og så var dvd'menuerne jo kun præget af musik fra moonraker - en god ting taget i betragtning af at de første dvd udgaver til tider havde andet musik nogle gange (bl.a. et arrangement af bond tema indspillet af Nic raine)

men jeg er allerede klart til at købe næste film i serien - skulle gerne være octopussy da jeg jo arbejder med noderne til james bond tema lige nu - så moonraker og octopussy er vigtige kilder for at kunne høre hvilke instrumenter der var med.

og jeg regner med at goldeneye bliver nummer 3 efterfulgt af tomorrow never dies (filmen er ikke engang god men musikken som isoleret track gør den et must have)

andre tanker fra jer der har de nye udgaver?

jeg vil mene at de her udgaver langt bedre retfærdiggøre filmene end de første special 007 editions dvd'er gjorde

køb dem endelig
Besvar